76 DAGER TIL JUL:) 13 DAGER TIL CELINE KOMMER:)

hei og hå:) nå begynne de å bli lenge siden eg har skrevet her.... i dag e eg 38+4, og har onna to uger igjen te terminen som e 22.oktober.... Me har hatt bryllup siden sist, de gjekk øve all forventning.... alle va blie å glae, å me fekk kjempemasse fine gaver:)

dscf3620
Her e eg hos frisøren, og tar på meg lipgloss....

Me fekk gratis hotellopphold av jernbanen på sygehushotellet, siden de sgo jobba på jernbanen den helgå me gifta oss, å når me kom der så stod der frukt og alkoholfrie cider te oss der:)

bryllup mette og eirik 160808 076
Her e me på vei fra lokalet te sygehushotellet, eg kjøre med brudekjole:) de va litt liden plass i bilen, men de gjekk fint:)
imgp3695 takkekort
Her e bilde som me brukte som takkekort:)

Me har kjøpt oss nye, gammale bil, en mazda 6 stasjonsvogn:) Eg har såde hjemma å slakkt en del, å handla en del, å vaskt alle klenå å gjort alt klar te Celine komme:) Sengå står klar på soverommet vårs, og i går så handla me babysitter med kamera:)

Ellers så e de faktisk bare 13 dage igjen te terminen min, og eg går å vente kver dag å natt på at de sga skje någe, enten at vannet går eller at eg får rier..... Celine har de tydeligvis veldig godt inni magen og har isje tenkt seg ud ennå, men hu har festa seg så når hu føle for å komma ud så komme de nok te å gå kjempefint:D

imag0067
Her e eg 38 uger på vei, de va på søndag som var:)

imag0069
Her ser dåkk koss eg ser ud framme fra:P
Har kun lagt på meg 7 kg te nå, så e veldig fornødde med de:)

Ellers så e de bare 76 dager igjen te JULAFTEN.....Julaften vårs sga feiras i Nordre Markvei 9, som då e her hjemma hos oss:) me sga laga pinnakjød te mamma, far, nils og mormor:) Sga ha ekta julatre, og har bestilt eplemost fra Jørpeland te julekvelden.....

Me har faktisk fått oss katt åg siden eg skreiv her sist, eg e medlem av frokostshowet på radio 1 på facebook, og fekk melding om at de va en katt som någen hadde kasta på motorveien i ei eska, og om der va någen som ville ha denne katten, Kari Mills hadde tatt seg av na....

Eg tenkte med meg sjøl at eg har jo aldri likt så godt katta, men at eg fekk legga godviljen te å sendte en mail te radioen, plutseligt en dag så ringte de fra radioen å lurte på om eg forsatt va intresserte i denne katten, eg sa jah, og de hadde fått inn en del søknader, men me sgo bli de heldige eigerane av Phoebe som hu hete då, de va konkurranse på radioen om ka katten sgo heta for någe:)
Hu e en kjempefine å rolige katt på 6 måneder:) veldig kjekt nå som eg går hjemma å ha litt selskap.....

dsc01145
Her e bilde av Phoebe som lege inni en pose:)

Ellers så går de ganske greitt, kjenne at eg begynne å bli litt leie av å ver gravide, å glede meg te å møda den jentå som ligge inni magen min, kossen ser hu ud? kossen komme hu te å bli? kem ligne hu på? kjenne at de begynne å ta på å ver gravide, våkne 2-4 ganger om nattå å må tissa, eller drikka vann, eller har halsbrann, love hearts har hjelpt meg mot halsbrann då vel å merka....

Blir sleden av å bare gå opp trappå for å gå på do.... men fytti de e jo verdt de då, tenk den premien som me får ud av dette her slidet, en liden baby som e vårs:) De e fantastisk å ver gravide, for de om de te tider e slid åg.......:)

Te slutt så må eg få gratulera Secilie som fekk lille Sondre i dag:) misunne deg at du har fått ann ,men Celine komme vell når hu e ferdige, hehe:)

6 kommentarer

Little girl from Sweden.

09.10.2008 kl.11:40

Åh vilket vackert bröllopsfoto :)

Mette

09.10.2008 kl.11:47

Tusen takk for de:)

Ivar

10.10.2008 kl.13:30

Du va RÅLEKKER på det bryllupsbilde =)

julianna

10.10.2008 kl.16:53

fine du va i brudekjolen, å fine mage du hadde fått deg mette:) nerme seg nå ja:) ønske deg lykke te! :)

Mette

10.10.2008 kl.21:16

Ivar og Julianna: tusen takk for de:):)

nå e de sje lenge te Celine komme max 24 dager viss hu komme på ovetid......:D

13.10.2008 kl.16:19

hey så flotte du va på brudebildene, konne jo kje se at du va gravide. Lykke te vidare.. :)

Skriv en ny kommentar

hits