Tettinntil en konge plass:)

tettinntil.no e ei internettsia med et eget forum der du kan diskutere alt og ingenting, men de som gjorde at eg registrerte meg der var at det var et eget forum for tøybleier.

Eg leste sia opp og sia ner om tøybleiene og tilbehøret, å blei ganske mye sikrere på dette enn ka eg va før.
Eg surfa videre på tettinntil,og fant ud at de va eget bæreforum åg, der folk lage sine egne bæretøy eller diskutere de forskjellige bæremådane å sånn.

Når eg begynte å abonnera på magasinet Foreldre og Barn så kunne eg velga ka eg ville ha som premie, enten en cd eller en tupperware madboks,eller ei ringslynga, eg velgte såklart ringslyngå å har allerede brugt na, Celine sovna i na når eg brukte na fysste gongen, å de virkte som hu likte veldig godt å henga så tett innte meg:)

Når eg undersøkte mer på dette forumet om bæring så va der jo egne tråder for de som lage slynger å sånt sjøl, å blei beden av den basillen, så har bestilt ringer te slynga,å sga kjøba meg stoff te å sy av så fort eg får lønn:)

Meg å Maria sga ha sykveld kor me sga prøva oss på ringslynga fysst,å viss me får de te så blir de kanskje mei tai itte kvert.

Ka syns dåkk om bæring??:) å ka sga du i påsken??:)
Tjoåhei

3 kommentarer

Laila

08.04.2009 kl.01:03

Så tøft. Lykke til me sykvelden :)eg ska nyta late dager på hytta med familien, reise i mårå.God Påske mette.

Mette

08.04.2009 kl.09:38

Takk for de vettu:) kosa deg masse på hyttå i påsken:) God Påske

elisabeth vika

09.04.2009 kl.11:27

Så kjekt du og har klikka deg inn på tett inntil :) eg hette andungen der...kanskje eg klare å finna deg. Har sydd mei tai sjøl, men aldri prøvd meg på ringslynga... Du må legga ut bilder når du e ferdige. Kanskje me kan treffas på bæretreff en gang?? :) lenge siden me har sett dokk og nå, det må me gjør någe me! :) god påske, og hils te dine kjære

Skriv en ny kommentar

hits