Ny jobb, tøybleier og maling:)

Heisann, beklage at eg skrive så sjeldent, glømme de litt av.... Men Celine e jaffal snart 7 mnd, har fått to fram tenner nere:) og rulle seg rundt øve alt, åg åle seg rundt:)

Ellers så har eg fått meg nye jobb i Brueland Barnehage på Sandnes, og glede meg veldig te å begynna å jobba der fra 1.september:)
Arbeidsplassen min komme te å ver på Hana Skole fram te den nye Brueland Barnehage e ferdige, den sga ha 10 avdelinger,og sga ver "EN ARENA FOR LEK OG LÆRING":)

Ellers så e tøybleiene kjempegoe, å de virke som Celine åg e fornødde med de, har nettopp bestilt någen nye som komme på mandag, de glede eg meg veldig te å prøva.....

Forresten så har me malt huset, så nå e de kjempefint å kvitt:) å Nordbø Maskin e i gang med graving i hagen vårs sånn at me sga få støyskjerm snart, pga de sga komma dobbeltspor rett nerfor huset vårt.....
De som e litt kjibt e at de må bruga vårs tomt for å kjøra igjennom te naboen å grava åg... så te tie så e de ganske så mye bråg å sorpa:) Men tenke de blir nok veldig bra når de e ferdige, som blir i juni/juli:)

Eg har og fått sydillå å fekk låna mamma sin symaskin, så te nå så har eg sydd vognpose, meitai, hua, buksa, lega som knitre, handlenett og duk te mamma i bursdagsgave:)
Men eg har nå fått symaskinen te mormor, så nå har eg min heilt egen symaskin:) Syrom har eg åg fått lagt meg...så nå e de bare te å prøva å tenka ka eg vil sy......Meg å Maria har åg tenkt på en liden syklubb, men har isje fått de heilt te ennå....(udenom meitai sying:)

Ellers så har me vært på babysvømming nå nettopp, de går kjempefint, å Celine lige seg forsatt veldig godt der:)

Drømmehagen e blitt en rutine her i heimen, de ser Celine på kver dag halv 6 på nrk 3, å hu har fått store å liden Makka Pakka bamse, og begge dvdane..... Hu sitte heilt i ro i vippestolen sin i en halvtime å fylle med på programmet, ler å smile gjør hu åg:)

115194540131afad6ea8

Her e bilde av makka pakka å steinane hans:) han lige veldig godt å vaska alt..... Eller så e de nikki nonken, plinki plonken, hoppsy deisy, aoene, hinkel pinkel å småkonglene som e med på Drømmehagen...

Der va de ferdigt, å de e lalletid for Celine:)

Tenkte forresten at me kanskje sgo på Kaiserz og marit larsen på musikkfestivalen på bryne neste lørdag, e de någen andre som sga?:)

Ha ei fortreffelige helg, og e veldig kjekt med kommentarer:)

4 kommentarer

Laila

23.05.2009 kl.02:21

såå kjekt me en oppdatering. I love it. Men laila ska på kaizers ja. Dåkk e gladeligt invitert te å verme å se det hos storebror på fysta rad :) nattinatt

Mette

23.05.2009 kl.08:21

Kem hos?Martin? Me har isje heilt bestemt oss, må se veret ann, men mamma har sagt at hu kan sidda barnavakt:)

Laila

23.05.2009 kl.23:40

storebror.. e jo den utsikten te torgscenen fra terrassen hans. Blir fun. eg glede meg masse.

Marit

28.05.2009 kl.23:22

hihi.. så skjønn makka pakka eller ke d va :P hehe.. huset e blitt knallbra ;) me lika kvitt!! =)=) hehe.. å me lika oppdateringa!! :)

Skriv en ny kommentar

hits