Tirsdag, og senvakt....

I dag så er det tirsdag, snart er det 17.mai, finklær og sko skal planlegges. Alt etter om det er fint eller stygt vær.

Jeg sitter å høre på spa lounge musikk fra squeezeboxen på kjøkkenet :)

Har prøvd bunaden min, og den passet akkurat, min kjære mamma sa på en fin måte til meg, "Mette, du må nok trene magen din litt til neste år".

Å det stemmer de, nå prøver jeg som jeg alltid gjør å ikke spise snop i ukedagene, spise litt sunn mat, og tenke litt over hva jeg spiser.

Dette er noe som jeg prøver på ofte, men så glir det fort ut igjen. Det var den selvkontrollen.....

 

I går så laget jeg middag/kveldsmat, da hadde vi altså honningmarinert kyllingfilet, stekte sukkererter, aspargesbønner og fullkornsris. Å det var ganske godt.

Men jeg må nok jobbe en del med de grønnsakene som skal være så sunne, jeg liker de ikke så veldig godt.

 

Til dessert så hadde vi oppskjærte jordbær og banan med vaniljekesam :) Fantastisk, sunt og godt. Dette er noe jeg kunne spist masse av :)

Jeg merker at jeg har blitt mer bevisst når jeg handler, var å handlet for en hel uke i går, og når jeg kom til kassen så stod det 907 kr på kasseapperatet. 

Jeg handlet middager, brød, pålegg, frukt, grønnsaker, osv. Men allikevel så var det under 1000 lappen.

Jeg var ganske sjokket, var helt sikker på at det ville koste mye mer, men det som gjorde at det ikke ble så dyrt var at jeg er bevisst når jeg handler, istedenfor å kjøpe en fiskegrateng som koster 18,- når du kan få 2 for 18,- bare det ikke er det samme merket.

Kjøpe kokt skinke til 15,- istedenfor 30,-  Og ikke minst handle mye frukt og grønt istedenfor alt snopet. Tenk så mye godt du kan handle for alle pengene snopet koster. :)

Så som sagt jeg prøver igjen, rockeringen skal bli min bestevenn igjen, men jeg trenger at noen backer meg litt opp, for det er et slit og komme seg opp av sofaen, men når du først har kommet deg opp så er det så herlig etter en treningsøkt, eller en god lang tur.

 

Så viss dere føler for det, så bare skriv en kommentar til meg, det setter jeg utrolig stor pris på, for da seg jeg at noen faktisk gidder å lese alt dette her som jeg sitter og skriver :=)

Nå skal jeg gå å rydde litt før jeg reiser på jobb. Snakkes da dere, ha en superfin dag :)

2 kommentarer

Torill

15.05.2012 kl.20:49

Kjekke blogg Mette, det hadde vært kjekt om du hadde skrevet opp middagsmenyen for uken. Jeg jobber så mye på dagtid nå at jeg må begynne å planlegge litt.

Gleder meg til å treffe celine og jonathan og selvsagt dokke også på 17 mai!

Mette Ree Saltrø

19.05.2012 kl.18:03

Torill: Dette skal jeg prøve å få til :):)

Skriv en ny kommentar

hits